Avem soluția pentru nevoile tale !

Creditele de nevoi personale îți oferă banii care pot fi folosiți în orice scop, fără a menționa destinația acestora. Acest produs poate fi accesat în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului. Citeste mai mult »

CGM te ajută în dezvoltarea afacerii tale !

Produsele se adresează companiilor pentru achiziționarea de imobile, construcția de sedii, modernizarea clădirilor, capitalul de lucru, rulaj de lichidități, etc. Citeste mai mult »

Cu ajutorul echipei CGM, te muți în casă nouă !

Creditele cu ipotecă sunt mai accesibile ca niciodată! Fie că alegi programul Prima Casă sau un credit imobiliar, o să-ți fim alături până la aprobarea dosarului. Citeste mai mult »

Acum poți veni în garanție cu terenul extravilan !

Fie că dorești o finanțare pentru a cumpăra un teren agricol sau vrei să achiziționezi utilaje pentru afacerea ta, acum este posibil. Citeste mai mult »

Cu ce te ajută un consultant CGM ?

Trebuie doar să ne contactezi, iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările și te va îndruma spre alegerea finanțării de care ai nevoie. Citeste mai mult »

 

Persoane Juridice

Credit pentru producători agricoli

Daca ești producător agricol, noi te ajutăm cu un credit special conceput pentru activitățile tale. Cu banii obținuți de la noi, îți poți cumpăra animale de reproducție pentru lapte sau îngrășat, echipamente, utilaje, semințe, îngrășaminte, fertilizatori, produse de uz fitosanitar, poți achiziționa motorină sau poți plăti pentru lucrările agricole, tot ce îți trebuie pentru a-ți desfășura cu succes activitatea.

Am adăugat în portofoliul nostru de produse creditul cu ipotecă și achiziție pentru terenurile extravilane.

Credite pentru afaceri mici și foarte mici – capital de lucru

Fie că vrei să pornești o investiție de la zero, fie că ai nevoie de bani pentru a-ți finanța cheltuielile curente ale afacerii tale, noi îți propunem creditul prin care poți acoperi nevoia de finanțare. Creditul poate fi folosit pentru cumpărarea de mărfuri, materii prime, plata salariilor, a impozitelor și a taxelor.

Consultantul CGM vă îndrumă pașii pentru obținerea finanțării dorite !

Produsul de finanțare pentru capital de lucru (Term Loan Capital) poate fi utilizat pentru achiziția de stocuri, plata datoriilor la bugetul de stat sau plata furnizorilor de servicii. Valorificarea unor oportunități de sezon (ex: pentru distribuitori în perioadele de sărbători) sau planificarea certă a unor vârfuri de activitate bazate pe scadențe determinate, pot reprezenta destinații ale acestui tip de finanțare.

Credit destinat afacerii tale, indiferent de forma de organizare – SRL, PFA, II, IF, SA, PA, CMI, Liber Profesioniști, etc.

Creditul imobiliar IMM

Avem soluția menținerii dumneavoastră ca lider sau vă sprijinim să deveniți unul!

Creditul este destinat finanțării achiziției, renovării, extinderii sau reconstrucției de imobile ce vor fi utilizate în activitatea curentă a companiei.

Linie de credit

Un credit prin care îți punem la dispoziție bani pentru dezvoltarea afacerii tale. Poți folosi banii pentru finanțarea nevoilor curente de capital de lucru (inclusiv emiterea de Scrisori de Garanție), precum și pentru fructificarea oportunităților care pot să apară în afacerea ta.
Beneficiarii sunt Întreprinderile mici cu o cifra de afaceri anuală de până la 1.000.000 EURO și întreprinzători individuali.

Credit de investiții

Investițiile apar mai devreme sau mai târziu în procesul natural de dezvoltare a firmei tale. În ceea ce privește finanțarea acestora, CGM a găsit soluția.
Fie că ai nevoie de bani pentru a porni o investiție de la zero, fie pentru a-ți finanța nevoile de dezvoltare ale afacerii tale, noi îți propunem creditul de investiții. Creditul poate fi folosit pentru achiziții sau îmbunătățiri imobiliare, achiziționarea de echipamente și utilaje.

Credit destinat afacerii tale, indiferent de forma de organizare – SRL, PFA, II, IF, SA, PA, CMI, Liber Profesioniști, etc.

Credit pentru capital de lucru

Consultantul CGM vă arată pașii pentru obținerea finanțării dorite !

Produsul de finanțare pentru capital de lucru (Term Loan Capital) poate fi utilizat pentru achiziția de stocuri, plata datoriilor la bugetul de stat sau plata furnizorilor de servicii. Valorificarea unor oportunități de sezon (ex: pentru distribuitori în periodele de sărbători) sau planificarea certă a unor vârfuri de activitate bazate pe scadențe determinate, pot reprezenta destinații ale acestui tip de finanțare.

Factoring IMM

Factoring reprezintă mai mult decât o simplă finanțare pe termen scurt pentru că transformă creanțele în lichidități. Produsul se utilizează în situațiile în care dorești îmbunătățirea gradului de lichiditate a situației financiare a companiei tale.
Care sunt beneficiile pentru compania ta ?
• Grad de lichiditate ridicat: plata la termen se transformă într-o plată la vedere cu impact direct asupra fluxul de numerar;
• Flexibilitate: disponibilitățile în cont le utilizezi fără a justifica destinatia;
Externalizare control creanțe: administrarea creanțelor tale este gestionată de către bancă.

Business Credit Card IMM

Prin intermediul cardurilor de credit Visa Business în RON Silver și Gold, ai acces la banii din contul companiei tale atât în țară cât și în străinătate. Poți efectua atât plăți prin E-POS și Imprinter la toți comercianții acceptanți Visa, cât și retrageri de numerar. În plus, poți achiziționa bunuri și servicii de pe internet în deplină siguranță pentru compania ta.

Overdraft IMM

Majoritatea companiilor au nevoie de o linie de credit într-un anumit moment al existenței lor, pentru fluidizarea fluxului de numerar sau doar pentru a preîntâmpina nevoile curente de capital de lucru. În plus, facilitatea de credit oferă posibilitatea companiilor să emită scrisori de garanție bancară pentru participarea la licitații sau scrisori de bună execuție.

Leasing

Oferim soluţii de finanţare pentru o gamă largă de produse: autovehicule, vehicule comerciale, echipamente de producţie, echipamente agricole, echipamente construcţii, echipamente medicale, ambarcaţiuni, avioane, soluţii de finanţare în domeniul energiei regenerabile, leasing public etc.
Leasing-ul este o operațiune comercială prin care o parte denumită locator/finanțator transmite pentru o perioadă determinată dreptul de folosință a unui lucru al carui proprietar este catre altă parte, denumită utilizator, la solicitarea acesteia din urma, contra unei plăți periodice, denumită rata de leasing, iar la sfârșitul perioadei de leasing locatorul/finanțatorul se obligă să respecte dreptul de opțiune al utilizatorului de a cumpăra bunul, de a prelungi contractul de leasing ori de a înceta raporturile contractuale.

Colaborând cu noi, puteți avea un partener de finanțare pe termen lung, care să vă ofere soluții financiare și o reprezentare a intereselor dumneavoastră în relația cu băncile în orice moment!

Credit Group Management se adresează atât persoanelor juridice cât şi persoanelor fizice, având ca principii de bază rapiditatea, corectitudinea şi transparenţa.

Website Reference - Business Collective - XML POST