Avem soluția pentru nevoile tale !

Creditele de nevoi personale îți oferă banii care pot fi folosiți în orice scop, fără a menționa destinația acestora. Acest produs poate fi accesat în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului. Citeste mai mult »

CGM te ajută în dezvoltarea afacerii tale !

Produsele se adresează companiilor pentru achiziționarea de imobile, construcția de sedii, modernizarea clădirilor, capitalul de lucru, rulaj de lichidități, etc. Citeste mai mult »

Cu ajutorul echipei CGM, te muți în casă nouă !

Creditele cu ipotecă sunt mai accesibile ca niciodată! Fie că alegi programul Prima Casă sau un credit imobiliar, o să-ți fim alături până la aprobarea dosarului. Citeste mai mult »

Acum poți veni în garanție cu terenul extravilan !

Fie că dorești o finanțare pentru a cumpăra un teren agricol sau vrei să achiziționezi utilaje pentru afacerea ta, acum este posibil. Citeste mai mult »

Cu ce te ajută un consultant CGM ?

Trebuie doar să ne contactezi, iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările și te va îndruma spre alegerea finanțării de care ai nevoie. Citeste mai mult »

 

Persoane Fizice

Creditul de  nevoi personale

Ideile, nevoile și visele tale au acum o soluție! Consultantul CGM vă îndrumă pașii pentru obținerea finanțării dorite!

Reprezintă orice credit contractat de către o persoana fizică în vederea satisfacerii nevoilor personale ale solicitantului și/sau ale familiei acestuia, ori pentru achiziționarea de bunuri, altele decât cele care se circumscriu unei investiții imobiliare. Nu sunt considerate credite de consum creditele destinate să finanțeze dobândirea sau menținerea drepturilor de proprietate asupra unui teren și/sau ale unei construcții realizate sau care urmeaza să se realizeze, precum și creditele destinate să finanțeze reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei construcții ori pentru viabilizarea unui teren.

Credite de nevoi personale cu ipotecă ( garanții reale )

Reprezintă orice credit contractat de către o persoană fizică în vederea satisfacerii nevoilor peronale ale solicitantului și/sau ale familiei acestuia, pentru care se aduce în garanție un imobil, ipoteca pe creanțe, ipoteca pe un depozit colateral, ipoteca asupra tuturor conturilor curente al împrumutatului/garantului deschise la bancă, cesiunea asigurării de viață și/sau a bunului adus în garanție ( în cazul în care polițele sunt cesionate în favoarea băncii ), scrisoare de garanție bancară.

Credite imobiliare

Achiziția unei case e mai simplă cu noi! Consultanții CGM te ajută să te muți în casă nouă!

Împrumut garantat cu ipotecă ce poate fi utilizat pentru achiziționarea, construcția sau modernizarea unei locuințe, precum și pentru refinanțarea unui alt credit similar.

Se deosebește de un credit ipotecar prin faptul că nu există obligația pentru bănci de a stabili ca dobânzile variabile să se ajusteze doar în funcție de un indice monetar de referință (ex. Euribor, Libor, Robor).

Credite ipotecare
Consultanții CGM te ajută în îndeplinirea viselor tale!

Îți oferim un credit bancar pe termen lung garantat cu un contract de ipotecă. Se acordă de regulă pentru construirea, cumpărarea sau transformarea unei locuințe. Ipoteca se constituie asupra bunului imobiliar în cauză.

Creditul Prima Casa

Echipa CGM te ajută cu finanțarea pentru prima locuință !

Programul Prima Casa se adresează persoanelor fizice care la data depunerii cererii de finanțare, nu dețin în comun sau individual, împreuna cu soții lor sau cu alte persoane, în proprietate o locuință, indiferent de modul în care a fost dobândită, și nici nu au în derulare un credit ipotecar.

Programul Prima Casa este reglementat de OUG nr. 60/2009 și de normele prezente în HG nr. 717/2009 .

Credite de refinanțare

Este soluția optimă la care clienții apelează cu scopul final de a-și micșora rata lunară. Dincolo de acest aspect esențial și extrem de important, procesul are, insă, și menirea de a identifica o ofertă care să se potrivească mai bine așteptărilor și situației prezente a clientului. Practic, creditul de refinanțare contribuie în bună măsură la actualizarea și adaptarea tuturor elementelor ce țin de structura unui împrumut (perioada de rambursare, monedă, costuri și nevoi) cu noul profil al clientului. Mai exact, noul credit accesat va da pe de o parte răspuns unei cereri stringente de diminuare a costurilor și va modifica, pe de altă parte, acele componente care au contribuit la plata unei rate mari.

Creditul de refinanțare se adreseaza persoanelor fizice care au contractat un credit de nevoi personale, cu sau fara ipotecă, posesorilor de carduri de credit, clienților care au un credit imobiliar, etc.

Card de credit

Acum grijile pentru cumpărăturile tale le preluăm noi !

Cardul de credit permite posesorului acestuia să acceseze o limită de credit pusă la dispoziție de către bancă, având o anumită perioadă de grație în care nu se percepe nici un fel de dobandă pentru tranzacțiile la comercianți. Dobânda se plătește numai pentru sumele folosite efectiv în afara perioadei de grație și pentru sumele retrase de la bancomat. De regulă, există un procent minim din credit ce trebuie rambursat lunar.

Cardul bancar este un instrument de plată atașat unui cont bancar. Prin intermediul acestuia poți efectua plăți direct la comercianții care dispun de E-POS (Electronic Point of Sale) sau Imprinter, poți face achiziții pe internet sau poți retrage numerar de la bancomate / ATM-uri (Automated Teller Machine). Prin intermediul cardului, banii tăi sunt în siguranță și ai acces la ei 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Unde poate fi folosit cardul bancar?

Cardurile bancare pot fi folosite oriunde există un E-POS, imprinter sau bancomat, ceea ce în prezent înseamnă aproape oriunde în lume.
Locațiile efective sunt marcate prin sigla a cel puțin unuia dintre principalii emitenți (VISA, MasterCard, American Express). De obicei locațiile care acceptă astfel de plăți au marcate siglele emitenților și a tipurilor de carduri acceptate pe ușa de la intrare sau în apropierea caselor de marcat.

Cum funcționeaza un card de credit?

Cardul de credit este un card bancar ce acceseaza o linie de credit stabilită de bancă în funcție de veniturile și obligațiile tale de plată.
Indiferent de operațiunile efectuate (plăți la comercianti, pe internet, retrageri de numerar), cardul de credit îți oferă posibilitatea de a te folosi de banii băncii. Adică banca achită bunurile cumpărate de tine urmând ca, ulterior, să înapoiezi sumele cheltuite integral sau parțial, la alegerea ta. Prin urmare, cardul de cumpărături este un împrumut pe termen lung de tip revolving – un credit a cărui sumă maximă disponibilă scade pe măsură ce utilizezi banii de pe card și crește odata cu rambursările efectuate de tine (revenind până la limita inițială).
Cardurile de credit beneficiază de o perioadă de grație în care te poți folosi de banii băncii fără să plătești nicio dobândă în cazul în care la sfârșitul perioadei returnezi integral banii folosiți.

IMPORTANT !!!

Este în avantajul tău să-ți faci cumpărăturile lunare cu cardul de cumpărături pentru că astfel iți poți păstra banii de salariu într-un depozit pe o lună. În acest fel, rambursând la termen suma utilizată pe cardul de cumpărături, nu platești decât ce ai cheltuit (dobânda este 0), bucurându-te în același timp de dobânda caștigată la depozit.

Website Reference - Business Collective - XML POST